dissabte, 11 de febrer del 2006

"ET" GASOL AL NBA ALL STAR 2006, 19 DE FEBRER, TOYOTA CENTER (HOUSTON)

Ho podrem veure en obert per 4, la matinada del diumenge al dilluns de la semana que ve. Per fi "ET", sobrenom que li va posar el conegut narrador de la NBA Andres Montes,com li dic jo "el conguito", disputarà el all star game. Pau ja havia participat en anteriors edicions del All Star Weekend, al 2002 i 2003, concretament a Philadelphia i a Atlanta, primer com a rookie i despres com a sophomore amb 10 punts i 7 rebots i 17 punts i 11 rebots. Gasol va guanyar els dos partits. Enguany, Pau serà un dels suplents de la conferència oest, en la qual un més que discret Yao Ming tornarà a ser el pivot titular gràcies al vot xinés.
La història dels all star weekends ve marcada pels grans moments que homes com Michael Jordan, Dominike Wilkins, Spudd Webb, Vince Carter, Tracy McGrady o Kobe Bryant entre d'altres han fet gaudir als apassionants per aquest esport. Fins la dècada dels 80, la conferència est era la dominadora, gràcies al domini exercit pels Boston Celtics de Bird, Nance o Walton. A mitjans de la dècada dels 90, l'oest va començar a dominar, ja que en aquesta conferència estaven els millors pivots de la lliga com Olajuwon,O'Neal, Robinson... Ara la cosa està prou igualada, en part perque Shaquille O'Neal ha passat a l'est, ja que ara juga als Heat de Miami.
Pel que fa als slam dunk, concurs de mates, especialment memorables van ser els duels entre Michael Jordan, Dominike Wilkins i Clyde Drexler. També apassionant va ser el concurs del 2000, a Oakland, amb Vince Carter, Tracy McGrady y Steve Francis.
El concurs de triples també té moments mítics com les ratxes de victòries de Larry Bird o més recentment la de Peja Stojakovic.
Ara està de moda fer concursos d'habilitats on apareixen els millors bases com Payton, Nash o Marbury. De vegades també s'han fet campionats per equips de tir o minipartidets amb un jugador NBA, una jugadora WNBA i un famos.
La cosa enguany estarà renyida, pero l'oest parteix amb una mica de ventaja. No vos podeu perdre el concurs de mates amb Iguodala, que juga als Sixers amb Iverson i les accions del All Star Game de Carter, McGrady, Bryant i companyia.
Ja queda poc per a disfrutar de l'espectacle, com diria Andrés Montes:
I LOVE THIS GAME, POR QUE ERES TAN BUENO MCGRADY!!!!!!!!!!!

4 comentaris:

Blogger Javi Sorribes ha dit...

Faltaria saber fins a quin punt la NBA és actualitat dels ports... Bueno, només volia dir-te que vull la teua opinió sobre el meu últim post al meu blog: http://javiersorribes.blogspot.com

És un tema sobre el que has d'opinar!!!

diumenge, de febrer 12, 2006 5:15:00 p. m.  
Blogger r6ym0nd ha dit...

jeje, anava a dir el mateix: relació en vilafranca la veritat és que no en té molta..., però en fi...

diumenge, de febrer 12, 2006 10:10:00 p. m.  
Blogger javier tena vidal ha dit...

Gràcies als vostres comentaris, he fet un xicotet canvi al subtitol.

dilluns, de febrer 13, 2006 11:05:00 p. m.  
Blogger r6ym0nd ha dit...

jeje, acabo de vore el subtítol

i d'altres temes que no tenen que veure en el poble

està bé, però per al meu gust no queda massa bé dir-li Blog de Vilafranca i parlar de coses que no tenen res a vore. Seria més be teu, dels teus interessos, no?

Salutacions cordials per a tothom!!!

dilluns, de febrer 13, 2006 11:39:00 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici