dilluns, 8 de juny del 2009

L'ALTRE FUTBOL, ON DE VERTAT HI HA PATIMENT

Fa uns pocs dies, tots podiem veure per la tele com el FC Barcelona celebrava el seu "Copa, Lliga i Champions". Jugadors molt mediàtics i amb uns sous que fan que tinguen la vida solucionada en quant al tema econòmic.

El titol d'aquesta entrada va referit als equips que lluiten per pujar de categoria a partir de Segona B, aquestos dies estan jugant les eliminatòries de promoció. A les mateixes podem trobar equips de molt diversa procedència geogràfica, econòmica i també amb històries que no es pareixen en res.

Per pujar de Segona B a Segona A, quede el Vilareal B, filial de l'equip presidit per Fernando Roig, dos històrics com Jaen i Real Unión de Irún i també l'Alcorcon, que mai ha estat a Segona en els seus curts 38 anys d'història. Altres equips amb renom con el Sabadell o l'Alcoyano ja han estat eliminats.

Per ascendir de Tercera a Segona B, ja han pujat grans equips com l'Oviedo o el Compostela, que fa 10 anys estaven a Primera, molts equips filials també lluiten per pujar així com altres equips de grans ciutats, cas del Terol, que un any més s'ha quedat pel camí.

Per últim, també destacar la promoció de Preferent a Tercera Divisió, un futbol amateur, on els diners son claus per aconseguir l'objectiu. Ací a Vilafranca seguim amb atenció els equips provincials, enguany al Benlloch, que per poc es classifica per a l'eliminatòria final i el Borriol de Sergio Garcia que es jugarà davant el Torrellano alacantí l'opció de fer història.

Aquestes eliminàtories serveixen per revolucionar tota una població o ciutat. Al ser a doble partit, l'emoció es màxima i de vegades es fan desplaçaments de moltes hores d'autobus com el que va fer el Terol a Villanueva de Cordoba.

Aquest tipus de futbol m'apassiona, disfruto molt veent els partits que fan als canals autonòmics.

Etiquetes de comentaris: , ,

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici