dimarts, 18 d’abril del 2006

SETMANA SANTA

El divendres de setmana santa vaig estar a Mora de Rubielos i a Valdelinares. Mora es el lloc idoni per anar de compres. Hi han 4 grans almacens,pareguts a l'Outlet de Vilafranca. Son de Adidas, Nike, Levis i un altre de marques variades. Vaig dinar a una pizzeria prop del pont. Després vam anar cap a Valdelinares, passant per la Virgen de la Vega, a prop de Alcala de la Selva. Cap a les 8'30 vaig arribar a Vilafranca.

El dissabte hi havia orquesta de la comissió de festes 2006, penya els Fulanos. L'orquesta ere mes show que altra cosa, pero va estar divertida.

Ara a preparar la brena de Sant Vicent.

3 comentaris:

Blogger Javi Sorribes ha dit...

Pots explicar quin tipus/quantitat de roba hi ha als outlets?

Per exemple: Adidas té sobretot roba esportiva o també té Adidas Originals (línia de roba de carrer estil 80s) i Adicolor??? Levi's té vaqueros molt barats de l'estil de Engineered i tal, o es centra en samarretes de les que posa Levi's i vaqueros simples estil 501??

au, edita el post i dona'm informació!!!

dimecres, d’abril 19, 2006 4:51:00 p. m.  
Blogger Daniel Monfort ha dit...

Quines exigències, xDD

dimecres, d’abril 19, 2006 4:54:00 p. m.  
Blogger javier tena vidal ha dit...

Als outlets hi ha més o menys de tot. Per exemple pots trobar coses tant diferents com el xandal del Bayern Munich,botes de futbol,pantalons de pana i hasta xancles per anar a la platja.

dijous, d’abril 20, 2006 3:38:00 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici