divendres, 25 d’agost del 2006

BALANÇA 2ª MEITAT DE FESTES

Vaig deixar l'anterior balanç al dimarts. Bé, el dimecres es van fer les vaques dels kintos (que per cert deurien replantejar-se la celebració d'aquesta festa en anys vinents). Per la vesprada va actuar la jove dixiland, una band de jazz tipicament del sud dels USA com ara New Orleans, que per a mi va ser de lo millor de les festes 2006. El bou embolat va ser passable i al ball de disfresses vam poder xalar amb Melopea i el seu disfraç de Memphis Grizzlies amb Andres Montes "Pako" incluit.
El dijous estava realment fotut i vaig estar poc rato pel carrer. Vaig anar a gravar el folklore rus-ucranià i a les minimotos, que van ser molt entretingudes. Ni sopar del bou, ni vaques xarangueres ni res, a les 12 a dormi.
El divendres estava plenament recuperat per afrontar la recta final de les festes. Ixe dia pocs actes interessants i bona la Drakkar.
El dissabte partit del CF Vilafranca, que va guanyar als penalsi per la nit un magnífic bou del Marques de Domecq, que va sorprendre a tots, ja que per la vesprada quasi no es podia ni moure. El diumenge últim dia de festes per la vesprada a l'Avenida i a Melopea,feien el trial d'Adam Raga. Per la nit, en acabar el Barça-Espanyol a dormir. Ara a esperar les festes del 2007, amb la comissió "Penya que te Prenya", sort!!.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici