diumenge, 11 de març del 2007

MAGDALENA ATÍPICA

Aprofitant una estona lliure ací al Museo de las guerras Carlistas de Cantavieja (MgCC) i que també es al mateix temps l'oficina de turisme, torno a escriure. Acaben de passar 4 persones procendents de Saragossa i 4 més de Castelló. Cantavella està tranquil, molta gent deu estar també a Castelló.

Avui es diumenge de magdalena, el dia de la romeria ( a la qual encara no he anat mai i penso que no aniré), també anomenat "magdalena festa plena", ja que el dia del pregó es conegut com "de la festa, la vespra".

Bé, ací a la Comarca del Maestrazgo, a més de 100 kms de Castelló, em poso a pensar i recordo que és la primera vegada en els últims 17 anys, des que tinc el piso a Castelló que no estic present el primer dissabte de les festes.

Ahir mirant el Barça - Madrid a l'Avenida, amb 12 persones més.

Com que no treballo fins el dimecres al migdia, aprofitaré per a baixar esta vesprada. A les 5 a Castalia a vore el Castelló-Salamanca i per la nit un rato per la plaça de les aules.

Demà dilluns fan el concert de la Caja de Pandora, al qual no se si aniré i el dimarts es el de Pignoise al qual segurament si assistiré. Altres concerts son el Malú, Antonio Orozco, Mojinos Escozíos i el concert dels anys 80 (que es farà tots els anys a partir d'aquest) amb la pressència de grups mítics com Blues Brothers i Boney M.

La llàstima de enguany es no poder estar ni els divendres ni els dissabtes, els dies que hi ha més gent pel carrer i en el qual, la plaça de les Aules està totalment a rebentar.

Tampoc podré anar a vore una correguda de bous, tal i com he fet la majoria d'anys. Ni a la Colla Es Tinto Basico, situada al costat del Desván, i on els membres de Modescolecterr hem passat bona part de les festes els últims 5 anys. Hi havien rumors de que aquesta colla enguany no es montava, no sé que haurà passat al final.

El segon cap de setmana baixaré també el diumenge per la vesprada i tal volta vaja al Madrigal en les entrades de Renomar.

Realment, esta serà una magdalena atípica, pero encarà així intentar gaudir-la al màxim.

Etiquetes de comentaris:

1 comentaris:

Blogger Daniel Monfort ha dit...

Bueno, almenys hi faràs una escapadeta, jo ni aixo.

diumenge, de març 11, 2007 4:04:00 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici