dimecres, 21 de març del 2007

MAGDALENA VITOL I LA JAIMA

El passat diumenge, de nou a Castelló, per gaudir de les últimes hores de les festes de la Magdalena.

Per la vesprada al Madrigal, Vilareal 1 Reial Societat 1. Un 10 per a l'afició txurri urdin, que no va animar al seu equip durant tot el partit, açò encara té més mérit si es veu la situació que es troba l'equip. L'afició local, com quasi sempre callada. No se que passaria si el Vilareal estiguera en la situació en la que està el seu rival de diumenge.

Per la nit, primer a la plaça major, per veure el Magdalena Vitol. No cabia més gent allí, ja que molt gent dels pobles va acudir aprofitant que el dilluns era festa.

Després vaig anar a un lloc novedós per a mi, un local anomenat la Jaima, que es troba al carrer Maestro Ripollés, conservatori avall i molt prop de la zona de Grapa. Tota està ambientat com si et trobares a Rabat o Casablanca per exemple. Hi ha una zona en la qual hi han catifes, en les quals pots estar gitat a terra i sense sabates. També hi han tauletes en les que caben de 4 a 6 persones i en les quals hi ha surtidors i algunes fins i tot tenen les típiques caximbes del Marroc.

Hi ha una àmplia oferta de begudes per pendre. Jo vaig optar per un té moruno (amb hierbabuena i menta). A la carta també apareixen coctels, sucs i begudes occidentals com la coca cola o la heineken.

Etiquetes de comentaris: ,

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici