dimecres, 14 de març del 2007

TRES DIES QUE S'HAN FET CURTS

Diumenge en acabar de treballar i després de dinar vaig baixar a Castelló, per gaudir una mica de la Magdalena. Primer de tot al Castalia a vore el CD Castelló, que tot i fer una gran primera part no va poder amb el Salamanca. Per la nit, primer al Pub Colonial, prop de la Plaça de les Aules amb gent de Vila com Popu, Ferri o Caxap i despré a l'orquestra de les Aules, com sempre moltíssima gent.

El dilluns, em vaig alçar tard. Per la vesprada una volta pel parc Ribalta i després amb Raul a Orpesa, per acompanyar-lo en la seua tasca de repatidor. Quan vam tornar a Castelló, cap al Parc Ribalta, dotzena de xurros per als 2, que van costar 4€ i després a vore l'encesa de les gaiates. La meua, la 18 "Cremor" ha guanyat el premi a la millor iluminació.
Per la nit no vaig eixir i vaig aprofitar per corregir els treballs de quart d'ESO sobre "Les guerres carlistes als Ports i el Maestrat".

El dimarts pel matí, cap a la plaça de Bous, entorilada de la jonegada d'Alcurrucen per a Alejandro Rodriguez, de les Useres i que segurament no arribarà a res i també per a dos fills de toreros de certa importància com Palomo Linares i Angel Teruel.

Per la vesprada un asomó a la Pergola, feien espectacle de varietats, similar al del Dia dels Quintos que es portava ací a Vila, amb un cantant prou similar al Titi.

Per la nit, amb Raul i Ruben Xavet, vam anar al Calder Màgic, un buffet lliure, que es troba prop del Bierwinkel. Feia molts anys que no havia anat, i hi ha que dir que els plats han canviat un poc. Pero els 12 euros que val el sopar, mereixen una visita de tant en tant. En acabar, llarga caminata fins Carrefour, antic Pryca, per veure un concert dels que es podria dir que son successors en quant estil d'Hombres G i el Canto del Loco, Pignoise. El recinte es troba al costat de la Fira i encara que està en construcció esta prou bé. Ahir degueren haver unes 7000 persones. De Pignoise, destacar que el seu cantant es l'exjugador del Reial Madrid, Alvaro Benito, que va debutar junt a Guti en la primera época de Capello, ara fa deu anys. Tres lessions greus de genoll van fer que deixara el futbol. Aquest grup s'ha fet famos amb la sintonia de la series "Los hombres de Paco", que emet Antena 3.

Ara tornaré a Castelló, el proper diumenge. A ben segur que hi haurà festa per la nit aprofitant que el dia seguent es Sant Josep.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici