dissabte, 7 de juliol del 2007

ELS SANFERMINS A CUATRO

Avui,7 de juliol, han començat el encierros de San Fermin. Un encierro que ha començat a les 8'03, ja que hi havia una massificació bestial. Enguany la novetat es la retransimissió que fa Cuatro, encara que televisió espanyola també la fa, tot i no tindre permés l'accés de les seues càmares a la plaça de bous pamplonesa. Este matí, per fer comparativa he mirat troços de tots dos canals. A Cuatro, que han fet una presentació de Kukuxumusu prou xula, parlen Manolo Molés,Emilio Muñoz i un expert corredor. A part tenen 4 persones més pel recorregut. A TVE com sempre, Javier Solano,per a mi un crack,ja que coneix la festa i els encierros com ningú.
De Cuatro no m'ha agradat que parlaren durant la retransmissió en directe, ni que tingueren els microfons d'ambient de la plaça de bous en marxa, ja que les entrevistes no es sentien en claritat. Cuatro busca l'espectacul,mentre TVE manté el rigor de sempre.
La meua recomanació, seguir els encierros per TVE i quan entren al carreró canviar a Cuatro.
No m'explico la massificació de l'encierro d'avui, val que es dissabte, pero també cal tindre en compte, que son festes a Terol,i que molta gent de Castello, Valencia, Terol per supost i Saragossa no anirà a Pamplona. A la llarga, poden passar fets similars als d'avui, que en alguns moments no es veien ni els bous de la gent que havia.

Etiquetes de comentaris: , ,

1 comentaris:

Blogger Daniel Monfort ha dit...

Totalment d'acord, Solano és un crack. Jo ho escolto sense veu, però si a Cuatro xarren no mole.

dimarts, de juliol 10, 2007 4:21:00 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici