diumenge, 15 de juliol del 2007

GRAN NIT A ALBOCÀSSER AMB FITO

Primer es va saber que el Culturocio seria a Albocàsser i uns mesos després que el concert estrella seria el de Fito i Fitipaldis, el dia 13 de juliol, primer es va especular que seria el 14.

Va ser un dels millors concerts de la meua vida. Al Camp Municipal de la Planeta. El concert de Fito y Fitipaldis estava anunciat per a les 11, pero abans tocaven de teloners un altre grup vasc, Zodiacs. Totalment puntual amb uns 6000 espectadors (calcul meu), a las 11 van eixir Fito y els seus que van iniciar el concert amb el tema "Un buen castigo". Molts solos de guitarra, saxo, acordeón... Inclus 30 minutos propis d'un un tablao flamento.
Van tocar totes estes, no están en orden.
Buen castigo
Para toda la vida
Cerca de las vías
A la luna se le ve el ombligo
Rojitas las orejas
Quiero beber hasta perder el control
El funeral
La casa por el tejado
Soldadito marinero
Quiero ser una estrella
Whisky barato
Por la boca vive el pez
Me equivocaría otra vez
Sobra la luz
Viene y va
214 Sullivan Street
Deltoya
Acabo de llegar
Medalla de cartón
Abrazado a la tristeza
Donde todo empieza
ARIEL ROT PUJA A L'ESCENARI
La sorpresa va arribar a l'equador del concierto, que va durar 2 hores y 20 minuts. Després d'uns instants de silenci, Fito es va dirigir al public y dijo "hoy es una noche muy especial, llena de sorpresas, tengo el honor presentarles a uno de los genios de la música rock, el señor Ariel Rot". Ariel va tocar amb Fito en dos cançons i a la última van montar un auténtic show, tirant-se les guitarres i bebent chupitos. El so del concert fou una pasada, així como la decoració de l'escenario i les dues pantalles gegants instalades.
Era la primera vegada que veía a Fito (després de tenir l'oportunitat d'anar a vore'l al Grau i declinar encara no se perqué) i em va encantar, especialment el seu saxofonista Javier Alzola. Dir también que la compenetración de Fito y Carlos Raya (abans tocava als meus admirats M-CLAN) en las guitarres es perfecta.


SOBRE EL CULTUROCIO
Una de las iniciatives más rellevants de la fundació Ruralcaja es “Culturocio”, un projecte que va naixer al 1997 com a conseqüència del decidit propósit d'oferirc a socis, clients y públic en general, unes jornadas de diversió y cultura a les comarques castellonenques. Des dels seus inicis s'ha celebrat a Vilafranca (La Unión y Sergio Dalma), Peñiscola (Alejandro Sanz), Morella (La Mosca y Ketama), San Mateo (La Oreja de Van Gogh), Borriol (Carlos Baute), Segorbe (Jarabe de Palo), Artana (Diego Torres), Cabanes (Los Secretos), Vall d´Alba (M-CLAN) y Ribesalbes (Guaraná).

Etiquetes de comentaris: , , ,

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici