dimecres, 15 d’agost del 2007

BALANÇ EQUADOR DE FESTES 2007

L'any passat per aquestes festes vaig fer un balanç de l'equador de les festes. Ara ens trobem novament a meitat de les festes i com no, moment de fer un comentari sobre com he viscut aquestos dies. Aquestes festes del 2007, degut al treball, no les podré viure el 100% dels actes.

El divendres vam montar la penya. Vaig estar a la presentació, que tenia un decorat innovador, destacant l'espectacular panell-foto que es va situar darrere les reines i dames. A la discomòvil, poca gent per al tamany de la carpa, i un poc massa radical la música.

El dissabte, per la vesprada al parador, autèntic show de Xavi Castillo i abans, gran tertúlia taurina a la Casa Social, un acte que a ben segur es farà habitual a les festes de Vilafranca. També destacar la desencaixonada dels bous de German Vidal, primera vegada que es podien vore tots els animals alhora al rogle.

El diumenge va estar marcat pel mal oratge, amb la conseqüent suspensió dels concurs de retalladors, ajornat per al 9 de setembre. La nit al viu no va tindre l'éxit de l'anterior edició.

Dilluns pel matí vaig anar a la visita guiada de Guillem, en aquesta ocassió pel casc antic de Vilafranca. Per la vesprada, vaig assistir a l'espectacle dels xiquets, amb el meu cosí Oscar, que el 28 d'Agost farà 5 mesos. A continuació va tindre lloc un dels actes més destacats fins ara. L'encierro infantil, amb una grandissima participació de públic. La gent va xalar amb l'espectacle, al qual les corregudes i caigudes dels més menuts van ser la tònica general. Per la nit al ball de disfresses, de nou Melopea va posar la nota de color, ja van tres anys amb aquest (Carlinhos Brown i Memphis Grizzlies) amb el seu disfraç de Marina d'Or. L'orquestra va ser la tipica del ball de disfresses i nochevieja, dolenta.

El dimarts era el dia de les penyes. De nou, el dinar i el sopar van tindre lloc a cobert, en aquesta ocassió al parador de festes. La vesprada dels jocs de penyes, va ser la més accidentada dels últims anys, degut al tamany de les vaques. Per la nit, novetat amb la macro-discomovil de Piramide, amb 3 dj's, cada un posant un estil de música diferent. Molta gent a la plaça de bous, es notava que al dia següent era festa i a més, hi havien molts bonos, havent fins i tot gent sentada a les grades.

La semana que ve, segona part del balanç de festes.

Etiquetes de comentaris: ,

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici