dijous, 13 de setembre del 2007

UNA MORELLANA A GH 9

Torno a escriure després de quasi un mes sense fer-ho. Aquest cap de setmana va començar una nova edició del reality show que sens dubte ha revolucionat el panorama televisiu a tot el mon, Gran Hermano. Ací a Espanya, enguany es la novena edició. Enguany, a la casa del famos Guadalix de la Sierra, ha entrat una concursant de Morella, Melània Querol, que ha fet que arreu dels Ports i provincia de Castelló es seguisca el programa amb més atenció del que es feia abans. Des de Localia Nord cada dia es dediquen uns minuts a parlar de la seua convilatana. A la web oficial del programa granhermano.telecinco.es, si punxem a la seua foto, al marge superior on apareixen tots els concursants, entrem a una especie de foro, on la gent pot dir absolutament el que vulga. Com es normal al foro de Melània, apareixen opinions de tots els gustos. Alguns critiquen la seua forma de parlar, altres que siga de poble..., pero també hi han molts comentaris al seu favor.
Amb el pas dels dies vorem com li va a Gran Hermano i tal volta, al acabar la seua estada al programa, puga convertir-se en colaboradora d'algun programa de Tele 5, con Ana Rosa o A tu lado, tal i com han fet molts exconcursants. Un mon que no es desconegut per a ella, ja que va presentar el nostre estiu a Localia Nord fa uns 7-8 anys.

Etiquetes de comentaris: , , ,

4 comentaris:

Blogger Daniel Monfort ha dit...

osti, gràciues per aportar-nos un poc més sobre Melània la morellana. Algu de Tv Vilafranca s'apunta a GH xD?

dijous, de setembre 13, 2007 2:35:00 p. m.  
Blogger Cuxaro ha dit...

Si k fa que no mires Tele5. Fa mogollo que A tu lado no esta emitinse

dijous, de setembre 13, 2007 6:11:00 p. m.  
Blogger javier tena vidal ha dit...

Ja ho sé Cuxaro, ara fan Está pasando. Al parlar de A tu lado, volia dir que alguns exconcursants van colabora, tipo a Cronicas.

dijous, de setembre 13, 2007 6:56:00 p. m.  
Blogger Cuxaro ha dit...

ok crack

dijous, de setembre 13, 2007 11:24:00 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici