dijous, 20 de setembre del 2007

VOLTA CICLISTA A ESPANYA 2007, CLANDESTINA?

Dimarts passat per la nit escoltava el programa esportiu per excelència de la Cadena Ser, El Larguero, que presenta Jose Ramon de la Morena. Apareix sobre la 1 de la matinada la sintonia clàssica que anuncia l'espai per a parlar del ciclisme. En aquesta edició del 2007, un dels enviats especials es Rubén Martín, un xic madrileny que va guanyar mèrits durant un any a Radio Castellón com comentarista dels partits del Villarreal a Carrusel Deportivo.

Joserra li pregunta ¿Esta vuelta es clandestina?. Amb açò vol fer referència a la quasi nula atenció mediàtica que esta tenint la ronda espanyola. Es més, recordo anys anteriors en els quals Joserra es passava tota la volta en cotxe i per la nit feia El Larguero al lloc que era final d'etapa. Per exemple, a Morella el van fer dos vegades.

Ara sols li dediquen 5 minuts, cosa que reflexa els mals moments pels que està passant el ciclisme en general. Un dels principals mals, com no, el dòping.

Jo no he vist cap etapa.

Etiquetes de comentaris: , ,

3 comentaris:

Blogger r6ym0nd ha dit...

Bé, en realitat què vols dir, que si un aconteixement no surt en premsa ja no existeix? O té menys valor? Hem de passar d'ell?

Jo crec que açò és un error; els ciclistes no fan el mateix de sempre, córrer en bici des i fins on els organitzadors volen? Igual que tots els anys, no? Aleshores perquè a algú com tú t'interessa menys, perquè no surt al Larguero? No té massa trellat...

dijous, de setembre 20, 2007 4:02:00 p. m.  
Blogger r6ym0nd ha dit...

per cert, perquè no acceptes comentaris anònims?

dijous, de setembre 20, 2007 4:02:00 p. m.  
Blogger Daniel Monfort ha dit...

els mateixos medis espanyols, al no haver-hi cap ciclista espanyol implicat li fan el buit al esdeveniment. Però mires les etapes i no hi ha gent, no és com el Tour, que és una passada.

dijous, de setembre 20, 2007 4:52:00 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici